Lova att du inte lägger energi på det, då får du en lugg!

Imorse klev jag upp extra tidigt. Började jobba extra tidigt. Tog lunchrast med en dann Emil & Matte. Märkte att jag tagit med fel mat, det var svamp i. Blev less men det var gott ändå. Dock glömde vi alla bort maten tror jag, när vi fastnade med wordfeud. Som vanligt fast lite värre.

Jag försöker komma på ett nyårslöfte, ganska svårt. Kör mer på stilen att skriva upp vad jag vill hör under mitt liv. Typ simma med delfiner, rädda livet på massa svältande barn & undervisa dem i skolan. Nej, tror jag kanske skippar löften. Har ni något?

Jag är så sjukt trött att jag vill sova, direkt. Dock är klockan kvart i tio bara. Åhå. Wordfeud får hålla mig vaken. Heheee




Puss Elias


Torsdag 29.

Mina händer är trasiga. "Haha, har det gått hål på dem? Funkar de inte?" precis. Jag har skurit mig på papper & kartonger. Nu är de fula och onda.

Jag har ont i magen. Jag tycker inte om det. Jag är 95:a, vi är så små så vi kommer inte ihåg vintern då det inte fanns snö. Hörde ni det, vi är små! Fast, det finns ju dem som är född -96 och är ännu mindre så att..... hostlisatowehost. Hihi. Nu ska jag mysa framför vedspiseb med boken jag fick av Smolander i julklapp. :)


This is me

Jag är trött. Min mage kurrar. Jag tjänar pengar. Jag får skrattanfall. Jag förklarar allt med ljud och viftande händer. Vissa kuvert luktar mint, andra apelsin. Är det storm och snökaos tar sig inte lastbilar fram. Korv har ett äckligt skinn enligt mig, jag skalar den. Vissa skalar klementiner. Vissa tar rast för fika och vila, andra för wordfeud. Jag gör allt på samma gång. Alla är olika och jag har inte leverproblem.


Där har ni en summering(?) av min dag. Kanske ni kan berätta för mig om er dag?


Lunch

Jag skiter i bloggen nu. Wordfeud på jobbet får prio ett


Christmas eve

Min julafton har varit bra! Jag har fått fina klappar och myst med lilla Elias mest hela tiden. Det är grejen med jul tycker jag, jag kan helt ärligt säga att jag skulle kunna skippa julklapparna och fira bara för att vara tillsammans!
Imorgon tänker jag pyssla och åka kälke i backen men mina syskon. Sen ska jag boka konsertbiljetter och resa för mig och Sandra. Ååh, det blir så himla bra!! Jag spricker nästan av glädje när jag tänker på det! Nu, god natt! Hoppas alla haft en bra julafton och får en fortsatt trevlig julhelg!

what a day

Vilken SJUK dag! Hur stressigt som helst. Vi brukar få ungefär 30-40 backar med post, och idag kom det 76 jävla backar(!!!). Jesus..

Nu stupar jag i säng och ser vad morgondagen har att bjuda på. God natt alla!

22.12.11

JAG ÄR HEMMA!!! Alltså, det kan inte vara många som förstår lyckan i min kropp!
Om mina fina vänner ifrån staden tolkar detta fel, att jag vill bort från stan & inte träffa dem så får de ursäkta, så är icke fallet!
Pappa hämtade mig och mina väskor med packning vid fyra. Vi åkte hemåt och pratade om allt vi gjort under veckan. Faster uppa facebook med att hon var tillbaka i jämtland, farbror är påväg -allt är underbart!

Imorgon ska jag jobba, så då får jag lite kvalitetstid med morbror och på kvällen åker jag till mamma för en julafton där. Nu börjar ångesten jag haft försvinna eller lägga sig bakom den mysiga julkänslan i alla fall.
dessutom är det uppstolpat för en fin utbyggnad och en härlig altan här utanför fönstret.
min pappa är så himla duktig! ♥
sen vill jag skicka en fin julhälsning till alla NVI11:are, ni gjorde ett fint julspel alla som var engagerade och inte surade som jag, höhö. JULPUSS till er!

Cirkus.

Åkte till skolan till 12.10, beredd på en seg eftermiddag ända till halv fem. Men vi fick sluta halv två(!!!!!) och vi får sovmorgon imorgon(!!!!). Imorgon har vi fika med klassen, dans på idrotten och avslutning med alla naturare, nice!!


Wooooho!!

Idag mår jag otroligt bra! Ekonomin är avklarad, lite fysik & matteplugg ikväll sen pluggar jag inte nå mer i år! Höhö.

JAG HAR FÅTT ETT STIPENDIE PÅ MASSA MASSA PENGAR OCKSÅÅÅÅ!! :D


Confidence by me

Skitkväll rent sagt! Ekonomin går dåligt, troligtvis för att jag var så sur när jag börja med den. Fysikboken är ful så den tänker jag inte ens öppna. Jag vill gå ut skolan, flytta långt bort och glömma allt som har med nuet att göra!


Kan iaf tipsa om min fina vän Jennys nya blogg. Hon går i trean och arbetar med självförtroende och självkänsla på sitt projektarbete, tror det var så i alla fall. Nu har hon startat en blogg om det, confidence by me. Där kommer hon tipsa om övningar för att förbättra sin självkänsla och självförtroende, om jag inte fattat det fel. Kolla in där! Det är en blogg jag kommer följa och troligtvis kommer ha mycket nytta av! www.cbm.webblogg.se


Måndag

Vaknade just. Om en timme ska jag vara hos sjukgymnasten, sen ska jag på skolan en halvtimme och vidare på sjukhuset. Skön dag!


Skitdag!

Idag är en dålig dag. Jag ville vara snäll & baka julgodis och julkakor till pappa, de förstördes. Jag är sur för att jag måste till stan. Jag måste köpa julklappar & är pank. Jag vill inte ha jul. Min julkänsla är borta. Ååh, allt går åt skogen bara!


spåkulan

"Hej Felicia. Dina element behöver luftas."
jaha, men då vet jag ju vad jag ska göra när jag kommer hem till lägenheten imorgon!

noidea

jag saknar mitt lockiga hår. visst, det är inte spikrakt nu, men jag saknar mitt fluffiga ljusa hår!

i can't save the roses.

Idag, har jag och Victoria varit på en promenad. Sen har jag slappat i soffan, skönt!
Igår dog pappa morbror. Jag har inte träffat han så mycket så jag kände inte han så bra, men det är ju ändå trist och hemskt när det är en släkting och så. Jag hoppas han har det bra nu!

Sitter och kollar på weheartit och lyssnar på melissa horn, stämningsfullt. vackert. mysigt.

Could you Do something?

Någon dag ska jag åstadkomma något bra. Jag ska lyckas med något har med sig en positiv effekt för andra människor runt i världen. Det är mitt mål.
Jag ska någon gång lyckas med något bra!


Es ist früher Morgen und Martin sitzt aug dem Zug.

Jag lyssnar alltid på musik på matte och fysiklektioner för att kunna koncentrera mig, liksom stänga ute alla andra. Idag kom jag på mig själv. Jag har börjat stampa takten och skriva lite smått i takt till musiken. Fan vad alla måste irritera sig på mitt stampande, tror ni att jag tänkte då? Ja, det gjorde jag. Men tanken försvann snabbt för jag brydde mig inte. Höhö

Som ni kanske märkt har jag öppnat tyskan..


Musikhjälpen

Min planering över gårdagskvällen sprack - jag somnade i soffan!
Försöker göra det ikväll istället!

Har varit på ansträngningstest jag. Det var jobbigt. Sen köpte jag godis så jag kunde äta upp kalorierna jag brännt. Äter mig tjock under december månad. Och januari, februari, och de resterande 9 månaderna, men det skiter jag i! Säger som min kloka vän sandramolandra : hellre njuter jag och äter gott än plågar mig med äckelnyttigmat! Så de så!


Jag åker Enhjuling utan byxor, varje pojkes dröm!

Tja tja tja. Jag har en bula & ett litet sött blåmärke, in my face!! Jo, så att..

Skulle köpa julklappar idag, det blev ett par skor. Till mig alltså. Dock får de åka tillbaka på affären tror jag. Eller inte. Jag vet inte än.

Nu ska jag gråta för att jag inte får dansa på idrotten imorgon samtidigt som jag gör tyskan. Förhoppningsvis ska jag hinna se en twilight film också!


visit ute i skogen så här på en tisdag.

har 100 verbformer att plugga in. tio sidor text att läsa. ett matteavsnitt att göra. en tyskaberättelse att skriva. och en massa fysik på det. älskar plugg. nejva.

lucia och jul är mysigt och här hade ni kunnat få en mysig bild på broderA och systers luciatåg men ja, gå tillbaka till det ovan så inser ni kanske varför det blir en trist cam..?

Jag ska gunga ända upp till dig!

Jag ska blanda ihop den där medicinen. Medicinen som ingen lyckas få till. Inte för pengarnas, utan för livens skull. Sen ska jag åka upp med en flaska till dig. Jag ska ta med mina syskon, kusiner, dina barn & Moffa. Jag ska ta med en godispåse. För du är den enda jag bjöd på godis, utan att tveka och tänka efter. Det kommer finnas en plats kvar när vi åker, för där ska du sitta när vi åker tillbaka. Då kan vi åka pulka i vinter, åka på bibblan och åka längdskidor på isen och grilla korv till lunch. Precis som då. Precis som för 13 år sedan! Fast nu får fem barn till vara med, alla dina barnbarn. Jag saknar dig så mycket! Tänk om de hade funnits ett botemedel. Då hade jag firat jul med dig och jag hade haft kvar min bästavän!


does not matter what i do, something goes wrong anyhow.

Kom hem vid åtta och körde igång två kakdegar som får vila i kylen inatt. Imorgon ska jag göra pepparkakshus och baka julkakor innan jag lämnar landet för denna helg! Fick en liten energikick när mitt krampanfall i magen just gick över så nu trycker jag igång andra twilight-filmen, men troligtvis somnar jag ändå efter tio minuter. 
Last christmas,

Adventsmys!

Idag på eftermiddagen åkte jag, mamma och Victoria in på Frösön för adventsmys med släkten! Så himla kul och ja, mysigt!
Gröt, julskinka, stutar, glögg, julmust, pepparkaksdeg-kladdkaka, knäck och allt möjligt bjöds det på. Sen hade vi julklappsbyte!

Likabehandlingsgruppen.

Idag hade vi temadag med Likabehandlingsgruppen. Det var ingen som visste för våra lärare har ingen koll. Men det är ju också kul.
Nu är jag hemma i Persåsen efter en relativt snabb skolvecka. Bara två, en och en halv kvar nu till lov, härligt!
Ikväll ska jag kolla på den första Twilight-filmen, tro det eller ej, men jag har inte sett en enda! Ja, det är min plan ialla fall, får se vad som händer.
JAG MENADE EN OCH EN HALV ANGELICAAA!

Bananas are for monkys

Tog en promme över Frösön, gick till GB & kolla läget inför skidskolan och vidare till affären. Hemma tänkte jag belöna mig med varm choklad & film. Istället gjorde jag fysik & nu ska jag sova. Jag är bra idag! Idag har jag varit duktig, det måste jag säga!


Lite jobbigt gnäll.

Jag ska hålla ett jobbigt tal. Om ett jobbigt märke. På jobbig tyska i jobbiga fem minuter. Nu har jag tagit fram chips för att försöka muta mig själv till att göra klart, går inte något vidare. Jag har aldrig varit så skolless. Allt annat än skola finns i mitt huvud nu för tiden. Ååååh. Vad allt var jobbigt nu.

Något som inte är jobbigt är att jag pratade med victoria förut. Hon hade varit sur idag för att jag skulle lämna henne på dagis, gounge! Jo, det var faktiskt också jobbigt. Då ville ju jag hem till henne.
Slutgnällt, som ÖP's tema.


Smarr smarr!

Seriöst. Jag trodde jag hade gjort mitt tillsammans med 9A, fula, knäppa nioA. Jag saknar klassen. Jag saknar tryggheten som fanns där.
Vi var så bra!
Vi i London var så bra!

Slut på tjatet. Jag har gjort knäck, smarrigt!


Smarr smarr!

Seriöst. Jag trodde jag hade gjort mitt tillsammans med 9A, fula, knäppa nioA. Jag saknar klassen. Jag saknar tryggheten som fanns där.
Vi var så bra!
Vi i London var så bra!

Slut på tjatet. Jag har gjort knäck, smarrigt!


Vad ska det bli av dig?

Idag sov jag till tio. Väldigt skönt efter en filmkväll med pappa måste jag säga!
Jag har ångest eller vad man ska kalla det. Vill verkligen inte åka in till stan. Därför skjuter jag upp det och åker in med pappa tidigt imorgon istället. Jag offrar min sovmorgon till 12.40 för en extra kväll på landet, men det känns så mycket bättre. Apprå på så mycket bättre så såg jag på det igår. Laleh är ju för bra. Timbuktu också. De, tillsammans med Gavin DeGraw är mina farvoriter just nu. Så, nu visste ni det också.
Jag hade planerat en träningskväll på frösön ikväll, men jag ska ta en promenad här istället. Har inte med mig några träningskläder så det kan inte bli någon hårdträning men lite är bättre än inget!
Tre veckor kvar, sen får jag bo hemma i minst två veckor!! Tror ingen kan förstå hur mycket jag längtar!

senaste tiden har jag

dragits med idiotiska mattetal.
fixat julmys i lägenheten.
sprungit nere i källaren på sjukan för sista gången.
haft glöggmys med gänget.
hittat mamma-mat i min frys.
kämpat med fysiken som troligtvis kommer få resultatet F.
öppnat min första lucka.
fått ett till beroende.
förflyttat Erika.
tagit med 2/3 av syskonen på bussen.
varit på mysigt 40-års kalas för faster ♥

i väntan på vadå?

är för stunden kär i livet.

Like a Lady.

Bad update, I know!
Jag har tagit ganska många bilder med min telefon under veckan så ni kan få ett inblick i mitt liv, men inte nu.
Men jag kan ju berätta att jag är lycklig över att det är december, julkalendern på TV'n har börjat och jag har finfina vänner. Gamla som nya! Idag t ex spenderade jag massa tid med mina fina flickor ur klassen. Vi var på sjukhuset, inte det roligast placet enligt mig men jag hade riktigt mysigt tillsammans med dem. På vägen därifrån började jag gråta tillsammans med Ebbis. Det blev lite för känslosamt, jag är inte så van sånt.
Nu sitter jag på bussen hem till pappa. Har än en gång inte varit hos han på tre veckor och det tycker jag inte om! Imorgon ska vi åka på fasters 40-års kalas, jag ska hjälpa farmor att servera hade jag tänkt.
Älskar min nya app på iphonen, talkbox. Där pratar jag med Sandra tjugofyratimmaromdagensjudagariveckan.
EFTERSOM JAG INTE ORKAR LÄGGA ÖVER BILDERNA PÅ DATORN NÄR JAG ÅKER BUSS SÅ BLIR DET INGEN BILD.

RSS 2.0