Dagbok

Hej. Pratar med Angelica och lyssnar på gitarrspelande granne. Busschauffören körde förbi två hållplatser fast vi tryckte stopp när jag & Ellen ville av. Då blev jag sur och fick åka runt hela Frösön.. Sen hamna jag i soffan med glass. Nu mår jag fint. Hejdå.


välj mig.

hahahah, sandra jag döör! nja, inte precis.

Jag gjorde pizza till min familj hos mamma idag. Samtidigt som jag var barnvakt, och pratade en sväng med pappa. Det var härligt, att prata strunt!
Imorgon ska jag eventuellt till kyrkan och lyssna på mamma när hon sjunger, sen hoppas jag att vi åker på Julskylltningen innan jag ska till stan igen!
Have a nice saturday!
ja, jag älskar att jag har cam på datorn.

nu är det lördag

Jag ligger i mörkret på barndomsrummet hos mamma och funderar. Det kändes vuxet att skriva så. Det är inte mitt barndomsrum, jag har haft det i ett halvår bara.
Jag har under denna kväll fixat mig jobb. Jag behöver pengar för jag sparar redan nu till ett svindyrt körkort och en annan rolig sak som ni får höra mer om en annan gång. Jag ska ialla fall jobba under jullovet. "Är hon dum i huvve?" tänker ni. Nej, jag behöver pengarna och jag trivs verkligen på Itella, där jag ska vara, så det är inte mig emot! Veckan efter jag slutat där börjar skidskolan i Gustavsbergsbacken också, där jag ska jobba troligtvis två kvällar i veckan. Sen kör Persåsen igång sin skidskola också, nu ska det tjänas pengar!!
Jag har bakat lussebullar ikväll. Kommer inte ihåg om jag skrev att jag skulle det. Igår ville jag vara 18 år och gå på O'learys ikväll, men det är bra skönt att vara liten och hemma i skogen.
Dags för att avsluta tankarna och ägna en halvtimme till AA innan jag somnar.
Jag vill hälsa till Sandra, att du är väldigt bra. Bilderna är till dig.







Lyckan över att ha er!

Gänget som var bäst. Som alltid gjorde mig glad. Som jag kunde slappna av tillsammans med. De bästa personerna jag kunnat fått som vänner. Gänget som är bäst!


I guess i just were a chapter in your novel.

Jag höll tal idag om min domarkarriär, typ. Om osportsliga människor. Min lärare tyckte om det, det sa han ialla fall efteråt.
Sen åkte jag på min vanliga sjukhusvisit. Satte nålar, för sista gången på sjukhuset. Tror det blev nått konstigt med nålen i vänster hand då jag knappt kan röra tummen utan att hela armen ilar.. Bra avslutning, hehe!

Nu är jag på bussen. Det är tråkigt att åka buss när man glömt hörlurarna hemma, dvs. utan musik hela helgen typ. Ikväll ska jag tydligen göra lussebullar. Jobbigt, men gott!


pepparkaksdeg, julmust & systembolaget.

Har varit på systemet med mina vänner. Nu är det "plugg" i glasburen. Dags för hemfärd. Hej då. 

Sixteen years ago, i met someone.

Jag har julpyntat min lägenhet idag. Ja, nästan. Gjort mysigt iaf och satt upp adventsljusstakar! Jag äskar julen, dock är jag alltid stressad runt jul och får dåligt samvete för att jag inte kan vara överallt samtidigt.

Jag har varit hos den finaste vännen man kan ha också. Hon heter Sandra om ni inte visste det. Hon är en av kanske 10 som jag känt hela livet och det finns ju en anledning till att jag fortsätter hänga med henne hela tiden, år efter år. Flera anledningar faktiskt. Hon är så bra denna tjejen. Hon är bättre än Pippi och Bamse tillsammans hon klarar allt! Hon tänker på andra hela tiden och är glad och skrattar nästan hela tiden. Vi är ganska lika skulle jag säga, fast ändå inte. Men vi passar bra ihop. Jag har alltid kul med Sandra, när vi skiljs åt går jag med ett leende på läpparna. Vi har alltid gått på samma dagis och på samma skola, klass till och med. Till i höstas. Då började vi på olika program och det var faktiskt väldigt hemskt att sluta skolan i våras och veta att nästa gång väckarklockan ringer vid 7 och jag ska på skolan, då går jag för första gången själv. Without Sandra.
Ja, det jag vill ha sagt är att jag tycker om min bästa vän så otroligt mycket och det gör ont i mig när jag vet att hon har lider, ont i sitt knä nu tex. Nu har jag talat om för mina 10 läsare som säkert allihop känner både mig och Sandra och vet allt detta att jag haft en mysig kväll med världens bästa Sandra! <3


I came to save you!

Jag drog ut och sprang. En bra bit på Frösön. Det var väldigt skönt, så otroligt härligt! När jag kom hem körde jag styrka och duschade. Tog en nyttig kvällsfika, fil med russin och Allbran! Igår hade jag ingenting efter skolan och var sugen på ut och springa, men tänkte att när jag väl har en ledig kväll kan jag unna mig att ligga i soffan och se på film. Sagt och gjort, hela kvällen i soffan med andra avenyn typ. Idag kände jag samma sak när jag kom hem, men jag blev typ illamående bara av tanken på att sitta inne och tjocka mig i soffan. Det var duktigt av mig tycker jag!

Har bokat in lite jobb också. Nästa lördag ska jag servera på fasters 40-årskalas och på söndagen ska jag jobba på Världscupen här i Östersund! Det blir nice!

Nu ska jag skriva ner lite tankar ang mitt tal jag ska hålla på fredag.


Kom igen dåååå!

Jag vet att jag har läsare. Det syns liksom i statistiken. Bara för att ni aldrig kommenterar annars så MÅSTE ni göra det nu. VAD SKA JAG HÅLLE ETT ARGUMENTERANDE TAL OM!?!? Ni klickar er inte bort från denna blogg utan att ge ett seriöst förslag!


Hjärna på högvarv

Jo, jag pluggar inför matteprovet. Hur fan ska jag räkna ut något när jag inte får några mått? Åååååh, hat till pythagoras sats, sin, cos och tan!
Tankarna hamnar var femte minut någon annanstans.
Just nu: kärlek. Det ät nästan svårare än denna uppgift!


i forgot it

tror nästan min blogg gått i graven..
jag har fyllt år. då var jag på na-festen med mina vänner. det var kul. sen hade jag kalas idag. det var mys. jag har gosat  med lilla elias. nu är jag trött. imorgon ska jag övningsköra. och baka lussebullar och matte. matten ska inte bakas. den ska bankas, in i huvve på mig. nice!
jag tillbringade en samhällslektion på paint också.

Sagoland

Den starka och ibland äckliga maten. Hettan. De klena sängarna. Den enkla duschen. "Stå-toaletterna". Lukterna. Kioskerna. Vänligheten. Gemenskapen. Glädjen. Människorna. Allt! Jag saknar allt! Det vore så himla skönt att bara klicka på "Boka Biljett" och åka iväg. Men en dag kommer jag göra det. Då ska jag återvända och göra om allt. Det ska jag, det måste jag!

Ät & var glad..?

Blogga är tråkigt. Det händer inget i mitt liv. Inga förändringar. Fortfarande sjuk. Imorgon är det farsdag, då ska jag fira pappa & faffar, Moffa hinner jag tyvärr inte till. Sen räknar jag ner dagarna till min födelsedag!


Okej, i mitt kylskåp är det en stor förändring..


Brottskod försvunnen

VART ÄR MIN TV-DOSA..? Tacksam för svar!


Skaffa mod!

Fullkomligt hatar sjukhusmiljö. Allt får mig att tänka på när Momma låg inne och var sjuk. Dock busade vi i hennes säng och gjorde koja av de gula filtarna, men det jag också tänker på är hur ont hon hade. Huvva!

Nu har jag varit till sjukgymnasten och gått ner några våningar till tandregleringen. Nu laddar jag upp med energi och mod för att kräva en tandställning av dem!

Enda bilden jag lyckades och hade tid att ta på fotbollsfesten får pryda detta glamorösa inlägg!


Filmhörnan

Har tillbringat dagen i sängen med mina tankar och lite Andra Avenyn(det var Jonas Bane som lockade..). Klädde inte på mig förrän vid tre.

Nu är jag på väg in till stan igen, skönt med rutin!

Detta är mitt lilla krypin hos pappa


Trött flicka!

Klarade inte av att sitta still, eller sova. För mycket i huvudet. Drog ris, körde trehjuling, solade lite och ja, tog in Oviksluften. I mina snygga träningskläder, tygskor och pappa fina stora mössa som jag kände mig som en svamp med!


.

Hemma hos pappa igen efter en kväll med Moa, Isac och hans kompis. Efter 3 timmars sömn är jag ganska död, så nu ska jag mysa med film & familj hela dagen. Jag är så glad att jag har dem! <3


Bilplats sökes.

Jag hade en jättemysig filmkväll hos Gustaf i onsdags. Lite Catwoman och Halloween gjorde vår kväll, tillsammans med chips och godis förstås. Igår var jag till Guldbyn, Åsarna, och köpte mig en alldeles för fin jacka. Jag blev kär helt enkelt! Att det bara kosta ynka 200 kronor gjorde inte saken sämre!

Idag då, då skulle jag kliva upp klockan sex och ta 7-bussen till stan, ja, på lovet(!!!?).. Såklart vaknar jag 10 minuter innan bussen går, springer & tar en frukt och väskan, klär på mig och ser bussen åka förbi utanför gården när jag kom ut. Hade den låtit bli att vara 3 minuter tidig hade jag faktiskt hunnit., men nu ska jag inte skylla ifrån mig på bussen! Missade alltså min akupunkturtid, åker in vid tolv istället och träffar Moa ikväll.

MEN VARFÖR GÅR DET INGA BUSSAR IMORGON BARA FÖR ATT DET ÄR ALLHELGONADAGEN ELLER NÅTT!?! Någon som ska från Östersund till Oviken imorgon, lördag, och vill ta med mig? :)

Har fastnat för ett roligt mobilspel oxå..


Akupunktur

Så himla skönt att ha börjat igen! Nu blir det 2ggr/vecka ett tag framöver. Ikväll åket jag till min fina vän Gustaf och umgås med pöjkan, hur kul? Görkul!


Uppe med tuppen

Fast i en biosalong med ungar överallt.. Så går det när man väljer trolltyg i tomteskogen!


trolltyg i tomteskogen

imorgon ska jag på bio med mamma och Victoria. Det var typ allt.. hehe. Har bakat bullar på kvälla också. slut.
SNYGGT BARBIETÄCKE VAA!?!?


"ett mobilsamtal kommer göra dig förvirrad men lycklig"

Jag är sjuk. Snorar och hostar. Steker pannkakor. inget intressantare har hänt idag.
Imorgon ska jag sätta nålar, äntligen!


RSS 2.0