i will always be, in love, with p.s.

Snart är veckan slut. En vecka som varit hemsk enligt mig. Jag har varit hemsk. Jag har varit sur mot allt och alla! Förlåt för det! Tycker synd om mina vänner. Haha. Skönt för mamma och pappa att jag flyttat..... 
Imorgon åker jag iaf hem till mamma och huset som spökar igen, så himla skönt! Har planerat att färga håret, baka lussebullar, pepparkakor och äta julbord med fina släkten! Men innan det ska jag på tyska och gymma imorgon med Sandra och Angie, får se hur träningen går med min hals. Sprang Beep-test idag dum som jag är, så nu svajar rösten och halsen bränner som aldrig förr. Jaja..
 
Ska sova nu så jag hinner äta frukost imorgon. Har försovit mig varenda dag den här veckan så har inte hunnit äta nån av dagarna... ååh, jag suger. Sämre tjej får man leta!!
 
no picture.

Piano night

Idag var en konstig dag. Jag hade extrema humörsvängningar och var sur och otrevlig mot mest alla. Jaja, sånt händer. Haha. Satt just och spela piano och insåg att jag var tvungen att ta fram glasögonen när jag inte såg vad det stod för noter, börjar bli gammal jag. 53 år som jag är. Har köpt hårfärg också, som ska täcka mina gråa hår.


Marry me Romeo!

Igår var det himla fart på Vegas ett årskalas, mycket folk och roligt! Idag har vi firat lite olika hela dagen hos mamma, en väldigt bra dag!


one day

Är så otroligt glad över allt. Åhå. Igår gymmade jag med sandra och lisa sen hade jag med mig Lisa hem. Vi lagade världens godaste middag sen åkte vi på bio. SÅ HIMLA BRAA!!! Kom hem vid tolv kanske? Pratade natten igenom typ. haha... Sovmorgon idag och öppet hus på skolan så chillat runt på onödiga "provapå-lektioner". Tog med mig Lisa, Emil och Kalle på stan och köpte en ettårspresent åt min plast-brorsdotter (vuxet igen vaa?). Sen hade jag utvecklingssamtall. Och nu ska ni få höra, jag gick dit själv(!!!!!). Utan föräldrar(!!!!). Kändes vuxet och jag har en ganska bra lärare ändå. hehe. Chillade med Lisa och Max ett tag och tog än en gång med mig Lisa hem. Åt godis & chips och såg oth. Mys! Nu ska jag göra mig någon middag, typ tomtegröt. hehe. 
Imorgon är det svenskaprov som gäller för mig, så här ska pluggas! 
 

Min dag

Idag fyller jag 17 år! Har haft mysigaste dagen med familj och släkt och nu beger jag mig till stan och mitt nya fina piano! <3

Var förövrigt på födelsedagsfest hos Lisa och Jossie i fredags, riktigt roligt!! På tisdag bjuder jag och Lisa varandra på bio som presenter, hihi.


five days

Alldeles efter jag publicerat inlägget igår blev jag bara ännu gladare, då jag fick sms av mamma. Hon skrev hon & Mats köpt ett piano till mig i födelsedagspresent(jag fyller ju år på söndag jag, miiihii) och att de skulle frakta hit det i helgen. Waaaaaa!!! LYCKAN!! Jag kommer åka hem direkt från skolan varje dag och bara sitta och klinka på mitt piano. ♥
 
Tänkte att jag skulle baka ikväll. Med tanke på att jag nog får främmande imorgon och sen att jag fyller år och kanske får besök därför någon dag. Det gick ju som det gick! Muffinsarna(?) blev inte riktigt gräddade utan måste ätas med sked ur formen och ändå gick brandlarmet igång(!!!!). Jag fick panik och kort som jag är når jag inte upp, sprang runt och skulle ta något att stå på och kunde tillslut dra ur det. Haha. Kändes som att grannarna hade hunnit evakuera redan på den tiden.. Men men, ska försöka mig på något annat istället. Typ småkakor. Eller chokladbollar, det går ju inte att misslyckas med! Eller så går jag på ica.. haha.
 
Nu ska jag skriva klart en utredande text om literaturen på medeltiden. Orka, jag går inte humanistiska kände jag då. Och vadå skriva klart? Jag har inte ens börjat. haha. typiskt mig. Först ska jag lyssna klart på radion om Krunegård. Love! 
 
& du har gått och blivit singel. Hör av dig om du läser det här och behöver tröstas. 

snö

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD! SKULLE KUNNA SPRINGA EN MIL. typ. Okej, överdrev. Men ändå, så himla bra jag mår!! Har varit på träning ikväll och det var bara toppen, underbart och härligt! Så fina tjejerna ( och carl som var med idag då) är! iiiiiih! & vi har fått en (förhoppningsvis) toppen, görbra tränare för nästa säsong!!! Aaaaah! Lycka! 
 
Imorgon ska jag gymma med Smolander efter skolan. Det gör mig ännu gladare. Allt är så braaaa. hehe. 
 

haha lol


brudarna och kossan

TJEEEENA KÅMPISAR! 
Fredagens festligheter var lyckade, hade väldigt kul och somnade gott med Lisa vid fyra(?) eller nått, det är rätt oklart. heheeeee
Frukost mys och one tree hill med henne på lördagen var rätt nääjs. heheee. hhahahah. dör. nerå.
Kom hem, somna tidigt och idag har vi firat moffa och pappa. Det betyder att jag stannar hemma hos pappa ikväll och kliver upp dööötidigt imorgon. Bussen går sju tror jag, sen ska vi kötta fysik på mattestödet Lisa!!
Tjarååå.
 

heaven has got a plan for you

Tja! Har levt livet och inte bloggat. (det sista var iaf sanning) Skolan är igång igen efter två veckor lov, det är väl skönt..? Duschat, handlat och ska välja ut några kläder samt börja med middagen nu. Ikväll är det ju feezt. Den traditionella Naturfesten går av stapeln. Kan bli kul. Kan suga. Återstår att se. Kanske värt att sälja 50kr-biljetten till desperata som betalar 500..? Fast nä. Imorgon åker jag hem till maaama. Kärlek på det. ♥
 
Ma höres !
 

RSS 2.0