Fisproppar och kärlekspar

Nu har jag gjort helg! Imorgon ska jag inte jobba som vanligt bland fisproppar och kärlekspar utan då ska jag jobba på travet med brudarna i laget. Kan ju bli kul det med! Hade förresten en otroligt mysig kväll med Sandra på en brygga i tisdags, vi pratade massor och åt kakor. #underbart


Hotta brudar!

Vad ska jag skriva egentligen? Den här veckan har jag jobbat, igen. Jag har tappat matlusten, den har varit borta i en vecka och jag vet inte om jag borde vara orolig när jag kan äta en macka alternativt inget till frukost och ändå inte bli hungrig på hela dagen! 
 
Igår drog jag ner på holmen lite spontant! Men spontant lyckas alltid bli så himla bra! Pappas dator brann igår också. Bröderna trodde den skulle funka igen när den slutat lukta brännt. #smartabrorsor.
Nyss kom pappa och sa att jag fick hans mobilladdare, för han skulle köpa en Mac och då laddades Iphonen trådlöst: "Va? Fan vad coolt!!" Sen garva han och gick. #smartstorasyster
Idag har vi haft kaos här hemma. Det satt en stor skalbagge i taket och något slags äckeldjur typ sjängelmy(?) på väggen. När de började röra sig mot varandra fick vi panik och trodde de skulle para sig och ett monster skulle födas i vårt tv-rum. Pappa var den som fick agera jägare och döda de två kåta krypen. Nu när det är lugnt ska vi passa på att käka innan jag ska sätta mig på moppen mot Persåsen och mamma. Ikväll kommer Sandra upp, hoppas jag. Vi ska äta kakor och prata. 
 
 
åååh, om en halvtimme är det one tree hill också. #love

Sötnosar.

Umgicks med Sandra och Angelica i fredags, det tog på krafterna det! Igår sov jag hela dagen typ tills jag förflyttade mig till soffan och somnade framför Harry Potter med Jonathan. Idag är det byte kom jag just på, jag åker till pappa igen och imorgon är det jobb som gäller.

Träffade Ebba igår också, hon är bara för söt.

working nine to five

Just det! Jag jobbar för fullt. Förra veckan var det midsommar och holmen hela helgen, sen drog fotbollsskolan igång. Åh, söta jobbiga underbara barn! På lördagen spanade jag på Brolle. Snygga, heta Brolle!
I måndags var jag tillbaka på brottsplatsen igen. (Itella alltså). Igår var jag till tandläkaren för att jag svalt en bit av min tandställning, nice move!! Idag har vi pratat snusk hela dagen. Ne, men seriöst. Har aldrig garvat så mycket och varit med om att så normala saker som sägs kan misstolkas så sjukt. Håhå, konstigt att man är trött i huvudet?

Lönen från fotbollsskolan har kommit också, wehåå!
 

RSS 2.0