happiness

jag är glad. mitt liv är bra. även fast jag inte har en aning om vad som händer just nu jag bara följer med och njuter.
yran, vad tyckte vi om den? Göörbra, jättebra!
Idag har jag sett fotboll med min snygging och vi stekte fläsk tillsammans. ja, det blev vidbränt..
NU SKA JAG LÄSA OM MINA AMERIKANSKA SLÄKTINGAR OCH LEVA LIVET LITE TILL.
Wiiiii.
förvänta er ingen bra uppdatering framöver.. det är bara 4 veckor kvar av lovet och jag ska ta till vara på varje sekund!

that's the way i like it

Tänkte åke till stan och fixa lite idag, men det var så fint väder så jag hade inte någon lust med det!
Imorgon åker jag till staden och lägenheten på morgon, sen tar jag en sväng till karusellerna med syster och på eftermiddagen någon gång träffar jag Angelica för att börja vår helg tillsammans, vilken kommer bli helt grymt bra! Hon och jag, 3 dagar och 3 kvällar ♥
Jag sover hos henne torsdag och fredag till att börja med, sen kanske jag tar en natt i lägenheten på lördagen.
Ja, som sagt kommer jag åka till stan imorgon och stanna där till söndag. Jag tänker inte bry mig om att uppdatera. Jag ska leva livet och passa på att vara ung & dum när jag kan, typ.
jag älskar dig bruden!

i wanna feel something

ikväll jobbar jag på trav -ofrivillgt!





en timma cykling - check!


time to act smart and behave mature


back in reality

TJEEENA KÅMPISAR! :D som anton gyllensten skulle sagt och dragit på sig sitt stora charmiga flin.

Stockholm och Finnhamn, skärgårdsön var helt underbart!
Jag kom hem i Fredags kväll och sov nästan direkt. I lördags åkte jag till lägenheten & fixade lite, sen åt vi hos farmor & körde Per på stråket. Igår var jag och pappa ut och körde med hans nya leksak lite, och sen åkte vi på 9-årskalas. Kusin Nora har fyllt, stortjej!
Igår kväll kom jag hem till mamma och gick nästan till sängen direkt. Hur kan man vara så trött?
Idag fyller världens bästa morfar 70 år så vi har ätit tårta och snart ska vi på Kvarna och äta, mumma!
Vad har ni andra gjort medans jag varit borta? Ni har iaf fortsatt läsa bloggen, trots att det inte kommit in något nytt.

hey, i don't have to be anyone other than me!

hihi, dagarna bara rusar fram!
Gjorde sista dagen på Itella & Kövra Byskola idag. Skolan är jag glad för, tråkjobb!
Itella hoppas jag att de ringer in mig något mer, vilket de troligtvis kommer, ganska mycket, för det är så kul!
Jag kommer ialla fall sakna de knäppa arbetskompisarna jag har haft, alla skrattattacker åt fakturor och låtar på radion och luncherna i solen med en massa prat. hihi.
Sista dagen toppade jag med en försovning ialla fall, jobbade över istället, fast chefen inte tyckte jag skulle det.
Ikväll har jag packat, åkt moppe med Albin och packat lite till. Imorgonbitti åker jag till Stockholm och farbror. Bor i hans lägenhet till på tisdag, sen drar jag mig ut mot skärgården och myser lite till. Skönt att komma ifrån allt!
Aa, med det kan jag säga att jag troligtvis inte kommer skriva något. Hur ska jag hinna det när jag knappt hinner när jag är hemma? ;)
Ni får en bild på mig från förra julen, så här mitt i sommaren.

uppdatera fifan.

Jo hej, jag har ju en blogg ja!
Dagarna går, sist jag skrev något var för en vecka sen.. kulblogg.nu -som en håkan hade sagt!
Jag jobbar ialla fall för fullt. På mornarna kliver jag oftast upp vid fyra(ja, 04.00..) och åker till Kövra skola för att städa. Städar dagis & skola, åker hem för att käka lite extra frukost (man blir riktigt hungrig av att städa!!!) och vidare till Hackås där jag jobbar mellan halv nio och halv fem på Itella.

Helgen som gick bestod också av jobb, då jag var anställd av Wikners och rensade ogräs & lade stenplattor hos min granne. Sjukt jobbigt men det var fint väder ialla fall. Har en snygg bränna av sporttoppen på ryggen som just gått från röd till brun. Det jobbet var ju inte särskillt kul, men som sagt, fint väder och musik i öronen så gick det bra. Pengarna från Wikners ska gå till min Yranbiljett har jag bestämt.
Ja, städjobbet är inte heller det roligaste, men pengarna kommer ju sitta fint sen!
På Itella är det hur kul som helst! Jag preppar fakturor och har verrat någon gång också. Alltså, det är vissa företag som skickar sina fakturor till oss och vi sorterar dem(preppar), skickar till skannern och på datorn kontrollerar(verrar) vi dem innan vi skickar tillbaka dem så företaget lätt kan betala sina fakturor.
Det låter inte särskillt kul men jag har jätteroliga arbetskompisar som gör dagarna bra! Sen kan vi få konstiga brev eller medelanden med fakturorna som vi  garvar ihjäl oss åt, typ.
Imorgon är jag ialla fall ledig ifrån Itella, då ska jag städa sen åker jag & mamma till lägenheten och möblerar lite.
Det blir så himla bra när jag ska flytta dit! :D
Jag som lovade Wilma att försöka hinna skriva lite grann, det blev en bok..




femte juli

tolv år. tolv långa år har gått sen jag träffade dig.
sist jag såg dig låg du där i sängen, så otroligt gullig och jag gav dig några godisar ur min lördagspåse.
hatet mot monstret som tog dig ifrån mig är obeskrivligt. det monstret ska bort, ingen mer ska behöva drabbas.
tiden har varit svår, tung och ledsam. vi hade inte mycket tid tillsammans, men det lilla vi hade gjorde vi något bra av. jag har alla fotografier att titta på och då kommer minnena tillbaka.
när vi åkte på bibblan för att låna böcker. vi åkte pulka på vägen utanför lagår'n.
när vi åkte ner på isen och grillade. du kom och var barnvakt till mig. vi åkte och handlade. vi gjorde allt tillsammans och när du försvann blev jag kvar, ensam.
jag hoppas verkligen du har det bra där du är nu och att jag får leva med dig när jag har gjort mitt här nere.
Det är inte den gamla goda tiden jag saknar, det är min gamla goa momma som jag älskar!

dina favoriter  ♥

moneeey

Idag klev jag upp 06.00 och tog moppen till Jobb nummer 1. Där städade jag i cirkus 2,5 timme sen åkte jag med morfar till Hackås för att jobba där. Det var riktigt roligt! Jobbade till 17.30, tänkte åka till Svensta och umgås men det blev sent och jag ska upp ännu tidigare imorgon. Klockan står på halv 5. Jag ska städa kl. 5. tjohooo pengar!

Where have I been?

Det har blivit klen uppdatering, men det tyder bara på att jag har annat för mig, vilket är bra!
Fotbollsskolan är slut för iår, och jag ska verkligen vara med nästa år också.
Det var övernattning i torsdags, den blev lite vildare och jobbigare än vi tänkt. Jag, Sandra och Anton S var ute och vaktade och letade övernattare vid 2-3 på natten. Kl. 3 fick vi in alla & fick gå och sova. Vi somnade nog inte förrns strax innan 4, och klockan 4 fick jag springa upp igen. Sen var det otroligt svårt att sova fast jag var så trött. Det var kallt & ungarna sprang runt så huset skaka nästan..
På Fredagen var det finaler och ledartävlingar. Först och främst skulle Jenny mata mig med fil & flingor. Men hon hade ögonbindel på sig, så det blev väldigt söligt, haha!
Sen var det dags för den riktiga ledartävlingen. Jag var i samma lag som AntonO, Sofie, ErikaL & Rebecka. Först skulle Anton göra armhävningar, när han var klar skulle Sofie doppa huvudet i vattnet och leta sockerbitar i mjöl. När hon hittat dem var det dags att åka ut i kanoten. Vi slängde oss i med paddlar & flytvästar och kom snabbt iväg. Vi åkte dock baklänges, vilket gjorde att det gick sakta. Vi skulle ta oss till andra sidan för att hämta ett grässtrå och en kotte. Vi blev sist när vi närmade oss så Anton fick hoppa ur och välta de andra samt hämta sakerna. När han tog sats och hoppade kan man ju förstå vad som hände.. Ja, vi vickade. SVINKALLT! Tjejerna drog sig mot de andra kanoterna för att förstöra för dem och vicka dem. Men de fick skjuts istället. Jag fick gå/simma med vår vattenfyllda kanot in till land. När jag kom in så var vi sist och hade förlorat. Då kom straffet, vi fick stå på bryggan och välja ett barn som fick putta i oss.. Skönt!

Nu ska jag träffa min nya tremänning. Puss hej!

RSS 2.0