sur fisk eller spyor?

Tjaaaa! Klen update eller vad? Jo, men det var ju såhär att det blev fin väder och jag levde livet. Hade en mycket bra vecka med parkhäng nästan varje dag, en rosa rygg och fina vänner. Idag stod surströmming på schemat men Vickan fick magsjuka sisådär precis(!!) när vi skulle åka. Så, jag är hemma ikväll med en liten sjuk tjej. Kändes trist när det var så fint väder, men men.. Solat har jag hela dagen i alla fall. Jag och Jonte tog en paus och köpte glass på Wikners också, härligt! Nu ska jag fixa mig någon mat och sen baka en morsdagstårta. SE YA OM EN VECKA TYP. hihi.
KUNG KILLE.

Klagomuren

Helst av allt vill jag lägga mig i sängen och sova tills jag blir frisk. Men inte går det! Idag var sista mattelektionen innan nationella imorgon så jag kände att jag behövde gå, imorgon är provet så då måste jag verkligen gå. På onsdag Fysiklektion inför provet på torsdag så de två dagarna borde jag också gå. Till på fredag önskar jag och hoppas att feber och hosta har flyttat och rösten kommit hem. Åååh, skitvecka!!! Låg vaken mellan 4 och 5 inatt och hostade så inte konstigt att jag är trött då.


Sämre än Gnaget.

Slog mig just att det kändes helt okej att åka in till stan. Har inte haft någon söndagsångest och trots att jag är sjuk känns det nästan skönt? Ett steg närmare sommarlov typ! Ikväll dricker jag Te och kollar på Hundtricket.

"Nämen en sådan förtjusande hund! Vart är ni på väg?"
"Till veterinären."
"Nämen, är han sjuk?"
"Det kan man säga, han ska avlivas"

Hahahhahahahha, ååh. <3


Come on then

Hej! I fredags grillade jag hos morgan mfl. Deg var trevligt det! Igår var jag parkeringsvakt. Gick riktigt bra trots regn och att jag var så hes så jag väste. Vi fick oss några skratt åt bilar och konstiga personer. På kvällen stod jag & Sandra i insläppet till holmen. Rösten var sämre och jag tror jag gav de flesta fulla och glada människorna några skratt. Haha. Det var hur mycket folk som helst så sista timmen eller något sånt gick vi och dansade. Hur kul som helst!!! Nu äre sommar! När det stängt satte vi oss i serveringen och drack te, förkylda som vi är. La mig i sängen halv 3 och vakna 10. Idag har jag ännu sämre röst. Jag kan bara viska. Haha.. Åker till stan ikväll för en lång skolvecka!


Plågeri

Startar dagens inlägg liksom Sandra gjorde; torsdag och fortfarande lika sjuk! Eller något sånt. Idag sov vi alla länge, åt frulle, handlade och åt middag. Något annat han vi inte. Sen gjuse jag kladdkaka med hallon som vi mumsade på. Dock mumsade jag för mycket, mår lite illa... Oflyt att jag är sugen på brödet jag bakade igår och te då rååå....

Tittar just nu på notting hill. Rätt fin.

Imorgon ska jag besöka kupan. Hoppas jag. Annars tänker jag inte åka till stan. Sen är det middag i hackås!


don't say I never gave you anything.

Idag kämpade jag mig igenom Engelska provet med tungt huvud, ond hals och feber.
Inte hade de fixat kaffeautomaten heller, bara för att jag har halsont nu och behöver något varmt!?!
Tog bussen hem och kollade på lillebrors fotboll. Frös häcken av mig och bytte några ord och garv med sandra.
Värmen har inte kommit tillbaka till mig, förutom till min panna då som är het. heh.
Bakar matbröd för att det inte fanns något annat, hoppas det blir gott. Med lite te. Dock kommer det ju inte vara klart förän mitt i natta..
HADE INGET MER ATT SÄGA HEJ DÅ.
JO FÖRRESTEN!!! ONE TREE HILL BÖRJAR SNART.

Today it's A day

Lisa sa att jag aldrig bloggar. "K? Ni kommenterar ju inte?" Rättvist så. Typ.
Jag avverkade ett hörförståelseprov i tyska imorse. Skönt! Sen har jag blivit sjuk och ligger i soffan med feber. Blä! Helst skulle jag vilja åka hem på landet ikväll men jag kan inte missa nationella i engelska imorgon, missade förra så...

Visste ni att fin inte rimmar på delfin? Det är som att säga att häst och pappershäst rimmar. Det är ungefär det jag lärt mig idag!

Nu ska jag se på Music & Lyric och vila mig!


used to know.

Long time, no see.
Har inte så himlans mycket att berätta. I måndags var jag hos Gustaf med andra och kollade på Hockey. Gästbloggade med Smolander. Kolla in hääär.
I onsdags städade jag med RA och Holm på Matmästarn, vi garvade och misslyckades. Men det var kul!
I torsdags var det game-day. Vilket resulterade i att jag & Ebbis var mer eller mindre otrevliga mot varandra under dagen. Sicken tur för henne att jag inte är långsur eller så(denna gång ialla fall) utan kom till henne och åt fin frukost på fredagmorgon ändå. Jag menar, hon hade ju haft värsta ont i magen sen om hon skulle smällt i sig de plättar jag åt plus sina egna! Jag & Lisa avverkade ett Nationellt prov på en kvart. Det är bra gjort det!!! Fast, det var ju muntliga sååå... Men det gick ju fint hursomhelst! Hade utvecklingssamtal också. Det tycker inte jag om. Läskigt att sitta där och allt ska handla om mig.
Igår hade jag namnsdag också. Ja, jag heter Märta och jag tycker faktiskt det är lite fint. Mamma & Moster skrev grattis i min logg på facebook men inte typ "Grattis på namnsdagen" utan bara ett "Grattis". Det resulterade i att flera trodde jag fyllde år och grattade mig. Det tyckte Moa, Lisa & Ebbis var riktigt roligt så de skrev överdrivet "GRATTIS, HA EN BRA DAG!!!! ♥♥♥" typ, så fler trodde på det och klassisar frågade på skolan om jag fyllde år. Så, om jag blev sjutton igår, då har jag alltså bara ett halvår kvar till arton då..?
Idag spenderade jag dagen på Kejsarvallen eftersom flickornas match blev inställd. Jag frös ihjäl. Okej, jag överdrev. Men jag frös, jättemycket. Albin spelade bra och gjorde många mål. Jonathan dömde bra och var modig. Sen var det middag hos moster och kusiner. Tacogratäng som smakade mumma och glass efter det. Sen körde jag hem och efter vägen åkte vi till morbror som fyller år och grattade han. Tårta och kakor där så nu är jag tjuck! Men gott vare!
Nu ville jag skypa med smolander, men hon fetdissade mig och tvingade mig att blogga istället. Okej, jag överdrev. Hon fetdissade mig kanske inte och inte heller tvingade hon mig, men det blir bättre med det förstnämda!
Ojoj, nu skrev jag så mycket så jag behöver inte skriva på en vecka.
Eller vad tycker du Smolander?
Eftersom jag har svårt att fastna på bild och inte orkar vara ambitiös och ta kort på något så får ni en video jag och pappa inte kan sluta garva åt.

Långe man

Rädslan som uppstår när någon står och tittar in genom fönstret, som sitter bra högt upp, vid halv 12, 12 en kväll. Jag dog. Sen garva jag. 🍺🍸🍔🍰☕
Innan det hände något under denna kväll, satt jag ofrivilligt och tittade på hockey. Bra Sverige, måste jag ändå säga!
God natt!


fuck this

Tänderna mina möbleras om av ställningen och värken går över upp till huvudet.
hoppas verkligen smärtan lönar sig.

Stadstripp och spanning efter köksbord idag. Fika hos farmor och faffa. Fika i västnorr.
Nu är det middag, jag kommer rulla fraaaam!
hejdå

Happy Friday.

JAG FÅR NÅGOT STORT FEL JUST NU!
Jag klev upp, visste att vi hade sovmorgon till 9.25.  Stressade och packade ihop väskan, åt en halvklen frukost.
Gick till bussen i snöstorm. Kom till skolan. Frågade vännerna om vi inte började.
"Läraren sa inget, men vi har ingen svenska eller engelska, så vi börjar 11"
BALLE!
Jaja, ilskan har lagt sig lite smått men jag har en liten känning av att jag kommer skälla lite på klassmötet sen...
Nu ska jag ta vara på tiden istället och göra klart det jag tänkte göra när jag kommit hem!
Tur det är fredag och inte måndag, då mina vänner hade jag varit en häxa nu. ;)




That's the toughest part, letting go.

Igår drog vi till duved. Där tog vi tre poäng från Järpen och med det har Myssjös damer samlat ihop mer poäng än de haft totalt på 1,5 år, HÄRLIGARE!!

Efter matchen som för övrigt var svinkall att se under tiden man var på sidan fick jag ont i magen, som alltid när jag fryser. Så hela natten och morgonen låg jag i fosterställning och ville dö. Vid tolv tog jag mig äntligen ur sängen och fick lite frukost. Ingen skola för mig idag alltså. Imorgon har jag två lektioner, sen åker jag hem till Oviken igen. Skönt!


24 hours

Moppeåkning. Pinsamheter. Musik. Ett ont öga. En grill. Massor av kött. Massor med mat. Massor med skratt. Fina stunder. Underbar kväll. God frukost. Fint väder. Skön studsmatta. Solande. Mys. Smarrig kladdkaka. Marshmallows. Basic. Massor med skratt. En moppetur. Kycklingmiddag. Mer solning. Trött. Humorgala. Godnatt.


RSS 2.0