Mixtape.

Igår: pyjamasparty med pinglorna.
Idag: finmiddag med ladiesarna. (läs lady-sarna)

Flickorna som är runt mig om dagarna är så himla bra. Så himla vackra individer. Så där otroliga att jag kan undra om det verkligen stämmer, att de ska vara vänner till just mig? Att jag har lyckan att få vara med dem.
Nu är jag jättetrött. Imorgon är det kalajs.


Högt över molnen

Min blogg är knäpp då det inte går att kommentera vissa inlägg...


Tjing Tjing det gör väl ingenting.

Jag och lillebror kör ett pluggrace efter pizza och semlor. När vi pluggat klart ska vi äta chips, som om vi inte redan ätit tillräckligt........................................
Idag fick vi tillbaka ett matteprov jag glömt att vi gjort. På mitt stod ett fint B och 24 poäng, hade jag jobbat ihop ett ynka poäng till så hade ett ännu finare A funnits där, men jag är nöjd. Jag är jättenöjd!

Imorgon är det pyjamasparty med världens bästa Angelica och Sandra! Jag längtar och har gjort sen i typ lördags då detta bestämdes!

Nu återgår jag till matten.


it is these moments.

Okej, tydligen funkade det inte att kommentera mina sista inlägg. Men det gjorde inte så myckeet.
Idag fick vi en oförberedd uppsats att skriva. Två timmar skulle vi sitta och skriva om Kärnkraft, för eller emot, på engelska. Det gick ganska bra och jag tror jag lyckades rätt bra när jag fick med lite känslor och så, med tanke på att vårt hus rivs eller står mitt i dammolnen om de bryter uran här.
Nu har jag två dagar skidskola i Persåsen kvar, sen är det slut för iår. Men, som min lärare frågat varje dag denna vecka så har jag Frösön mån & tis i 5 veckor till. På tisdagarna ska Ebba vara min hjälpledare, that's nice. Hon ska få kämpa som en galning så tar jag rast. eller inte..

På barnprogrammet frågade de just om vi var våta, jaha..
äh, lite cambilder på det här så kommer statusen på bloggen ligga högt under helgen!

En liten tanke.

En gammal lärare sa till mig en gång att mitt liv verkligen är en berg- och dalbana. Jag förstod inte det då och tyckte bara det var konstigt, men oj så rätt han hade. De senaste månaderna, eller till och med året har varit helt sjukt knäppt. När jag kommer hem en dag vid tre är jag helt överlycklig och allt känns bra och lätt! En timme senare kan jag sitta i sängen och storgråta för att allt är skit, jobbigt och att jag aldrig lyckas.
Jag kunde aldrig tro han, men han är en av de människor jag träffat som faktiskt sagt klokast saker. Jag skulle säga att han är lik coach Durham i One Tree Hill.

The end.


I'm sorry that we left things like we did.

Åkte hem strax innan ett idag för jag hade så himla ont i magen! Några tabletter och timmars sömn senare så mår jag bättre och ska försöka mig på lite fysik.

Okej. Jag vet inte egentligen vad jag ville med detta inlägg.. Heh


hej

Halli hallå.
Ser att det stormar kommentarer på bloggen när jag försvinner, heheeee. nejdå.
Jag lever ialla fall och mår bra, ifall ni undra.
Skidskolan har kört igång för året. I helgen var jag i Persåsbacken och var sträng lärare och i går hade jag första grupperna i Ladängen på Frösön. Ikväll kör jag min tredje grupp på frösön och imorgon i Persåsen igen, fullt ös!
Det är ganska jobbigt, och jag är redan less. Men samtidigt är det så sjukt härligt att se när ungarna klarar något nytt, något det inte vågat. Kanske därför jag tar på mig slitjobbet varje år.. heh. Sträckte ena jumsken(?) lite i söndags och drog till den rejält igår, så idag går jag som ett mongo. ruuuuligt!
I söndags hade jag första fotbollsträningen med fotboll också. Det mina damer, (och herrar, om någon sådan tittar in här) var också jobbigt. Allt är ganska jobbigt, för jag är inte så tränad.
För övrigt känns det som att det är torsdag och jag är inställd på att åka hem och få helg imorgon, inte så himla skönt att måsta stanna i stan då rååå.

Break.

Nu slutar jag blogga för tillfället. Börjar skriva dagbok istället för att få skriva av mig. Hejdå!


Sometimes they come back, but not in this case.

Ikväll kollar jag på one tree Hill. Gråter över att livet är en jobbig bergochdal-bana och jag är i en utav alla tusen uppförsbackar. har köpt godis för jag ville tröstäta, men det var äckligt så jag äter mackor istället.


Hej gladiator.

Hej. Jag kan typ inte lyfta armarna. Benen bär inte längre. Jag har med andra ord tränat. Första
Försäsongs-fotbolls-styrketräningen med damerna och herrarna gjord. Woho, fuck vad jobbigt! Gaaah. Dessutom glömde jag mina gympaskor hos mamma så jag halkade på spännsthoppen och såg ut som en fjolla.

Det blir ju roligt imorgon, not! Någon får bära mina böcker och en annan köra mig i rullstol alternativt barnvagn.

Nu ska jag duscha. Har druckit upp en liter mjölk också, måste köpa ny imorgon. Fuck.


Just write one letter. So that I can see if you still care.

Jag har bäddat min säng med nytt böddset som jag fick av faster. Mysigt! Nu ska jag sova. Jag är trött efter några få timmars sömn. God natt!


noshörningar och myror.

Tjohej!
Igår hade jag en bra kväll/natt. Jag & Linn kollade på film och myste tills klockan var ganska mycket ändå, sen umgicks vi med Lucas. Några mindre roliga facerapar fick jag också, niiiice. Avslutade natten med kvällsmat, stekta ägg & broccoli. Jag sov tre timmar, gick till bussen, lade mig i pappas soffa och sov några till för att senare åka på kusins 3-årskalas! Mys!
Nu har mamma och Lillebror just dragit på Akuten. Han åkte skidor igår kväll, hoppade och gjorde illa nacken. Nu har jag tjatat iväg dem, heh. Hoppas det går bra för han, det är inte kul att se honom ha ont. ♥
Jag ska på lagmöte ikväll, får se vart jag ska göra av min syster. Jag ska ju liksom hem till mig i stan sen.. Det lööööser sig!
Hoppas ni har haft en bra sista helg innan skolan börjar!
frusit röven av mig har jag gjort idag. vore gött med värme!

Nymåne

Jag är hemma hos mamma igen. Nu ska jag sova. Imorgon åker jag skidor, träffar förhoppningsvis morbror en sväng och sen åker jag till stan och Linn! Härligt slut på lovet!


Babbel in night

Klockan är sent. Jag borde sova men ligger vaken och tänker på allt, med ett leende på läpparna. Jag har det ganska bra ändå. Fina vänner, fin familj. Även om det kan vara jobbigt med skilda föräldrar så har jag två föräldrar, som är vid liv! Jag fick mig en tankeställare när morbror och jag prata om det. Jag måste sluta tycka synd om mig själv! Jag har det skitbra egentligen!

Nog om den saken. Jag har en pirrande känsla i magen också. Det är mysigt.

Jag vann över pappa på wordfeud. Jag la ett ord på 144 poäng, jag som annars lägger ord på högst 9 poäng. Där har vi kanske också anledningen till varför jag förlorade mot både Emil & Mattias. Sandra gills inte, hon fuskade nog...


When you Call My name and I see your smile, it's all magic!

Det snöar. I massor. Vi fick mjölksyra i benen när vi åkte skidor. Jobbigt. Nu har jag tryckt igång bastun, lovely! Där ska jag sitta resten av dagen, nästan.


-Living The life in Fjällen-


Last day

Idag gjorde jag min sista dag på jobbet. För nu, jag har ju liksom blivit lovad sommarjobb men det var på fyllan så vi får väl se! Haha. En oplanerad tripp fram & tillbaka till östersund blev det också, mitt i arbetskaoset. Där fick jag se fina Mois en sväng, lovely!

Nu packar vi sen styr vi kosan mot fjällhalsen. Åh, vad jag längtat efter att få åka dit! Ikväll tänker jag mysa framför elden med wordfeud. Haha, jag spelar det hela tiden just nu..

Puss hej, leverpastej!




En bra dag, tumme upp


Hade ni raketer? Jag Kommer inte ihåg..

Trötthet smittar nog av sig, det måste ju vara så. Jag har för stora byxor och lunchen idag var okej. Den brukar vara perfect, but not today! Now I overwent to English if you didn't notice. Time for dinner and then I Will fall asleep. By the way, 118 800 sa att jag & Keira Knightley är lik varandra. Det vet jag inte riktigt.. Haha.


NYÅR 11/12

Igår skulle vi infinna oss i Myckelåsen vid 13.00. Mitt ute i skogen, men det är ju typ så jag bor också så jag kände mig som hemma! Där tillbringade vi dagen ute med kälkåkning, grävmaskinkörning, traktoråkning, lerduvskytte, tipsrunda och avslutade med tävlingar i de flesta aktiviteterna. Det var riktigt mysigt! Vi åt lunch ute vid elden, ärtsoppa och punch eller korv med bröd för den som ville ha det.
Vid 17.00 åkte många hem till sina släktingar som bodde nära( de flesta som var där kom ifrån byn eller i närheten, pappas hemtrakter.) vi hängde med hem till Anna & Micke. Dusch och fixning och sedan gjorde jag, Anna, Micke & Patrik iordning lite mat. Okej, jag gjorde sallad. Men hejhå vilken god mat det var! Kött & Potatisgratäng och jag hade kunnat ätit hur mycket som helst, men som tur var tänkte jag mig för så slapp jag få dessa satans magkramper. Efter middagen var det efterrätt, tårta och snapsvisor lite då & då.
Sen försvann matsalen, alla bord bars bort och det blev ett dansgolv. Musik pumpades och det var väldigt kul! Vid tolv gick vi ut till elden, skålade med skumpa, sköt raketer och önskade varandra ett gott nytt år såklart! Jag hade en väldigt bra nyårsafton! Roligt folk, god mat & dryck och massa skratt!
Här skulle jag vilja ha värsta bildbomben. Men min kamera är antingen hos mamma eller i stan, så den kom aldrig med. Men jag hoppas på att få lite bilder av Anna, så då kommer det i efterhand!

Första i första

Ni ska få en uppdatering om min nyårsafton någon gång ikväll, när jag vaknat till liv. Just nu myser jag bara med familjen och monopol.


RSS 2.0