And think of all the stories that we could have told

Livet flyter på och jag har en liten period då jag känner mig allmänt konstig. 
Igår åkte jag till stan och myste med Lisa, Ebba, Moa och några till. Helt okej kväll.
Idag följde jag med pappa till kusinerna. Där inspekterade jag hela huset och konstaterade att jag inte varit hem till dem på över ett år, kände mig hemsk. Väldigt fint får de till det ialla fall. Följde med dem en sväng och Victoria fick prova rida en ponny, hon var hur lycklig som helst! På vägen hem ville jag köpa billigt godis men pappas behov av billigt snus var tydligen större så jag blev allt utan. Kanske lika bra med tanke på hur dåligt jag tränar. Haha! 
 
Imorgon ska jag åka till stan igen. Albin och pappa har match så här ska det hejas! Sen dumpar jag alla mina kläder i lägenheten och antingen stannar själv eller åker hem till mamma. Depends, jobbar ändå måndag och tisdag ute på landet så.. Ni antecknar va? 
 
Ja, pappas nya dator har världens bästa cam. 
 

My new red dress and I

Sen sist jag uppdatera har jag hunnit vara i Stockholm med Sandra, sprungit runt på grönan, shoppat för mycket(fast ändå inte), åkt tåg hem, ätit glass med henne och Angie, varit till tandläkaren, varit till Häggsåssjön, solat och tränat. Jag har det väldigt bra! Imorgon jobbar jag igen. Känns också bra! Den som vill kan kolla @fmolander eller @sandramolander på instagram för bilder från våra dagar i stockholm. 
 

På helig mark.

Igår blev jag bjuden på middag på Sjöterrassen, sen fikade jag där med fina vänner innan jag och några till åkte upp till Oskar och badade. Mysigt värre! Idag har jag därför varit jättetrött och vet inte alls varför jag är vaken just nu.. Klickade in på en blogg nyss, hann inte läsa mycket innan tårarna rann. Det är en mamma som fick cancer och skrev så att hennes dotter ska kunna läsa när hon växt upp. Kolla in http://paheligmark.wordpress.com/


some just stare

Idag är en konstig dag. Jag känner mig konstig. Plötsligt kan jag börja garva som en galning åt ingenting eller så vill jag bara ligga i sängen, äta choklad, se på Oth(One Tree Hill för Ebba och alla andra som inte fattade sist...) och grina. Har känt mig som världens surkärring på jobbet och tycker synd om alla andra där. Kom i alla fall just hem därifrån, så nu ska jag baka något gott eller göra i ordning middagen så kan jag slöa hela kvällen.

IMORGON SKA JAG FIKA MED BÄSTA GÄNGET: sådeså! & jag längtar som en galning!

Det måste kännas i mitt hjärta på riktigt.

Idag har jag drömt mig bort. Såg lite Andra Avenyn och ville typ knappa fram numret och ringa Jonas Bane direkt. Vadå snygg?
Dog.
Sen skrev jag med Sandroo, det hjälpte inte. heheeeeee. Dog. igen.
Loggade in på facebook. Dog. Tredje gången gillt.
Nu kollar jag på OS. Lever.

Imorgon är det måndag. Det betyder frukost på jobbet. Wehå. Det bästa med måndagar. Och onsdagar, då är det också det. Heheee.
Att det är måndag just imorgon betyder också att jag ska på utflykt med moppen efter jobbet. Ska åka megalångt och äta middag hos Buskis. Haha, närå..
Ska käka med brudarna hos Moa. (<--- inte lika kul namn..........)

Men nu är det läggdags. Nerå, haha. Måste se dagens Oth först!! hehe. Huga vad jag är dryg! hahaha. Den som läste allt kan ju kommentera så gör jag något kul typ. Vad vet jag inte. haha. Tipsa!
hej dåååååå!

Älska livet!

Fick en kommentar om att jag var så otroligt glad idag och då blev jag ju såklart ännu gladare! Hur gulligt är det inte med sånna där kommentarer då? :D Åh, underbara retsamma fina kollegor jag har!!! Nu har jag just avslutat min arbetsvecka och är på väg hem. Tänkte vara snäll och blogga lite eftersom lilla söta Sandra ligger sjuk, så kan hon läsa något kul! Krya krya!


RSS 2.0