WHO took My sister?


Nicki

Har varit på gym med Moa idag. Vi är så himla bra alltså! Tihi. Nu sover jag och pappa i soffan framför nikelodeon, vilket är hur skönt som helst!

Hoppas ni har en bra fredagskväll!


Nu är jag kladdig, jag fick sås på mig

Jösses Amalia, det är ett uttryck som följt mig genom min barndom. Ska vi prata om när jag var barn? Jo, då var det så häär att jag ääälskade att äta kakor o godis. Vilket jag fortfarande gör. Jag är ju liksom fortfarande ett litet barn( jag tror det räknas som arbete att bära hem 10 kg fysikböcker, barnarbete är olagligt!!!!). Jag måste växa upp, jag blir strax tjock. Alldeles snart. Usch o fy. Nu ska jag trycka på någon fin musik och lägga mig i sängen. Sen ska jag gråta för att fysiken är jobbig o att jag har skrivit upp alla uppgifter jag försökt mig på ikväll på en lapp så läraren kan försöka få mig att fatta. Lovely feeling. Puss hej osv


I would take you down to the river

Tjoho! Nu var det ett tag sen! Jag har ju börjat gymnasiet jag. Väldigt roligt måste jag säga! Min klass är skön, alla är nästan lika knäppa som mig. Jo, så att.. Imorgon får jag min lön o då ska jag köpa mig ett par byxor och en väska efter skolan. Sen ska jag träffa bästa per som kommer med flyget från Sthlm. Funnybunny! Nu ska jag sova o spela mobilspel. Tvärtom, men ja.. Hihi. Imorgonkväll hoppas jag att jag har kul med mina vänner i staden. Myyys! Puss hej osvosv

Would you like to come over?

idag börjar jag inte föränn 12.40. Men jag ska träffa Lisa och käka lunch vid 12. Dock har jag myycket tid fram till dess. Funderar på att kanske dra mig mot stan och kolla efter byxor. Det finns ett par för 300 som skulle sitta fint, kanske inte svider så i plånkan nu när jag faktiskt hittade en femhundring på mitt rum hos mamma. NICE.
Nu har jag lekt med min fina nalle i en timme, frukostdags!

har inga roliga bilder på datan. orkar inte koppla in telen eller kameran.



nice to meet you

jag har fått ett otroligt fint paekt på posten. i var det en ännu finare telefon. jojo, en ajfån. jag är glad.


you said i am the one for you

jag mår bra. alltså, jag gör inte det men ändå gör jag det. jag har härliga vänner i klassen och mitt liv flyter på.
dessutom börjar jag få lite fjärilar i magen känslor så det pirrar i hela kroppen. kärleken har slagit sig till ro i mig.
däremot vet jag inte vad som händer. jag tappar kontakten med mina gamla vänner känns det som. de är ändå de bästa personerna för mig men vi verkar glida isär, trots att jag försöker förhindra det. plus att jag är jätteorolig över att huvudvärken är tillbaka. jag tror faktiskt jag måste ringa min läkare på måndag och få börja med akupunktur eller massage hos sjukgymnasten. ååh. jag vill verkligen inte ha samma h*lvete som förra året, så nu måste jag se till att det händer något direkt!
det var tecknet från ovan om att jag lever.

what happend to you and me?

okej. jag har blivit stadsbo och börjat på gymnasiet. jag har träffat massa nya människor som jag tror jag kan tillbringa tre år med. det har hänt något nytt varje sekund senaste veckan så jag är helt slut i huvudet. idag har jag bakat bullar till pappa och sen beställde han hem en fin liten vän till mig. då blev jag glad. fast det var jag innan med. imorgon åker jag till ragunda och spelar fotboll och sen till stan igen.
Jag har inget internet i lägenheten så därför uppdaterar jag inte. hihi.

I think that's just another lie..

RSS 2.0