Oldie

Tjeeeeena kompisar *storflin* (bara Smolander förstår..)

Mitt horoskop säger att jag är gammal tant, lever upp till det och gör hemmagjorda köttbullar. Har haft vård av sjuk syster idag också. Kanske horoskopet börjar stämma..


Skolfoto 11/12

Varför sa inte fotografen att mitt hår var konstigt och ojämnt på porträttet?


Säng av rosor, aj.

Jag är värsta hemmafixaren ju! Ärligt, jag är duktig. Idag har jag skruvat loss och lyft bort räcket på altanen och lyft dit trappstegen, alltså öppnat vintervägen då vi använder den vanliga "öppningen" på bron till att ta fart och åka iväg på skidorna, hehe.

Nu ska jag käka och dra till Sandra på cirkus! Nice vaaa?

Bilden föreställer en förhoppningsvis god kycklinggratäng..


Nalle har ett stort blått hus

Vaknar upp i Victorias bäddsoffa och tänkte kliva upp tidigt och träna innan frukost, så vaknar jag och är sjuk igen. Bara för att lovet just börjat? Tack gud! Tänker spendera dagen med min älskade vän pianot nu. Hörs!


Dinner

Gjorde toast av bröd man inte ska göra toast på och gav mina syskon till middag. Dricker mjölk som är bröstmjölk enligt syster, hon har just förstått att den kommer från kossorna ;)


Friday i'm in love.

Sitter på gamla skolan och väntar på bussen. Här har jag inte varit sen jag gick här, känns väldigt länge sen fast det bara är typ ett halvår.. Justja, var ju här på förfesten inför fotbollsgalan också. Höhö..


Thursday, doesnt even start

Drar ut och käkar med Pappa och sen går vi på nattrea på Musikanten. Jag struntar helt enkelt i fysikplugg och engelska boken, lever livet istället och gör något kul!

:)


www.surtjej.nu/nyduschad1sängen

Det sa väll allt? Jag somnade när jag hade en engelsk bok med 150 sidor kvar i att plöja igenom!! Nu lägger jag mig och försöker läsa igen, kanske håller mig vaken i 3 minuter.

Imorgon är det bad och jag hittar inte någon bikini. Jo, halva bikinis. Underdelarna har jag iaf tagit in till lägenheten, hoppas jag är bättre på att leta imorgon bitti. Enough! Gnatt


Her name is Carolina, Carolina is a state in the States.

Fixar ihop lite käk samt skriver ner alla tusentals frågor jag har i huvudet. Ikväll ska jag ringa ett samtal som jag ser mycket fram emot, och jag hoppas på att få svar på många av mina frågor. Hihi, var tvungen och retas lite.. Trust me, ni får veta mer om detta i framtiden!

Alltså, mat och samtal först sen ska jag spendera kvällen med min engelska bok, kaaanske en springtur eller promenad!


Mango eller choklad

Okej, mangosorbet är sjukt gott. Mycket godare än chokladglass eller vanlig glass. Det är något speciellt mellan mig och sorbet.. Vågar nästan säga att jag föredrar det framför Ben & Jerry. Jag vet, sjukt ha!?

Jag är så himla glad just nu. Jag har fått ett datum! Den 2 november ska de sätta lite nålar i mig på sjukhuset, ja, akupunkturen för er som inte förstod. Så himla skönt! Nu ska jag få bukt på huvudvärken igen! :D


Batman hör ihop med fladdermöss och kebab kommer från Turkiet.

Steker pytt i panna. Nej, men snart. Sen ska jag prata ringa Victoria och höra vad vi har för planer på fredag. Vart vi ska på fest osv. Nej, det där var inte ens kul. Jag ska mysa med systeryster!

Om jag är duktig och läser 50 sidor i engelska boken och jobbar lite fysik sen så ska jag belöna mig själv med AA och glass. Hihi


Men nu blev det inte så.

Jag sov till halv 12 idag.(!!!) "Slappa dagar om hon sover längre på skoldagar än helger" tänker ni. Nej, de flesta som läser detta går i min klass så ni vet vad jag går igenom osv. Men till er andra kan jag säga: Med sovmorgnar som denna, borde skolan bli ganska tuff, fast det är ändå rätt soft! Hihi.

Har pluggat lite matematik("Visste ni att matematik stavas med ett T men matte med två?" - citerat av vår käre mattelärare ) och ätit skumtomtar, kollat på Andra Avenyn och diskat. Nu är klockan på tok för mycket och jag ska sova för en tidig morgon med tyska väntar.

Sov gott!


... and BAM! Skillshot!

Älska spelet!
Nördar spelet!
Tror jag har fått spelmissbruk..? Hm, behandlingshem med Erika då, ja ni vet, pökarn! Haha, var tvungen..


Vampyr

Tog bussen till pappa efter skolan och lite skön solning. Fick sällskap av Anton och Tobias och träffade massa andra gamla vänner. De killarna gör en alltid glad!

Nu är det soffläge som gäller då jag, pappa och Victoria är sjuk. Alvin och gänget på tv och en skål med ostkrokar på magen. Jag tycker det är så skönt att vara hemma och på landet! Hihi


Apotekarens bästa vän

Typ precis vad jag är. Halstabletter, massa vatten, esberitox, echinacea, hostmedicin och Alvedon. + Några avsnitt andra avenyn senare ligger jag i soffan istället för sängen framför två hyrfilmer. En sjukpuss till dig som läser!


Bo på zoo, bo på zoo!

Ligger nerbäddad i soffan, fryser röven av mig o funderar seriöst på att åka och sola för att bli varm och slappna av. Hostar så att grannarna blir förbannad också.

Men jodå. Livet är faktiskt härligt. Jag är så lycklig och mellan hostattackerna ler jag, åt precis ingenting. Eller är åt allt? Jag vet inte, men jag är glad, vilket är bra!


That's me inside your head!

Idag på bussen pratade jag med en gammal dam. Hon hade vigselring på fingret och var jätteglad. Hon fick mig att tänka. När jag blir gammal, då vill jag vara som den damen! Hon var så otroligt glad och spred sin glädje till mig. Tydligen var hon ett bevis på att kärlek kan hålla hela livet också. Jo, jag ska bli som henne!


civics.

glad tjej efter prov om Riksdagen.

ojojoj, ojojoj, ojojojojojojoj.

What a night.
Gårdagen var hur bra som helst. Riktigt rolig dag med damerna och tränarna, sen var det fullt ös på Vigge Bygdegård med middag och dans. Orkar inte eller har ingen lust att gå in särskillt detaljerat men brudarna stod ialla fall för sången, eller snapsvisorna! Grymt var det!
Idag vaknade jag tidigt, med kramp i magen.. Har haft det från och till hela veckan nu, dumma mage!
Nu är det samhälle som står överst på listan och sen åker jag till Hoverberg och gokusinerna på middag, innan jag lämnar landet för denna helg.
Ha en mysig söndag alla, för det har jag! :)

friday night life

Tog en fikapaus med gamtanterna på stan idag. Det var skönt. Sen gick vi på stan. Det var härligt att vara samlade.
Ikväll myser jag med mamma & syskon. Har lärt min syster att älska Klackskor.
Imorgon tillbringar jag dagen och nästan natten med fotbollsbrudarna och kanske herrarna också dåå. Laglekar på dagen och fest på kvällen! NICE

Imorgon får jag äntligen se pappa igen också, ååh! :)
over and out.

Ta vara på dagen, som om det vore den sista

Tjo!
Åkte hem till Sibelius efter skolan och blev bjuden på underbart god mat, tack för det! Sen gick jag och Angelica ut på promenad över typ hela stan. Stannade i en lekpark o pratade på om allt och sen tog jag bussen till macken, hämta en klänning och gick hem. Mysig kväll med min finaste Angelica <3

Nu har jag efter promenaden gjort situps och armhävningar, duschat och ätit lite. Jag provade min nya klänning som det var tänkt jag skulle ha i helgen, den är liksom lite räfflig, vilket gjorde att det ser ut som om jag har värsta valkarna vid magen.. Troligtvis blir det den klänningen men valkarna ska bort, hehe.

Imorgon kommer Moa hit och har tjejkväll. Ännu mer mys & prat! :)


Jag saknar min far nu.


20.53

besvikelsen när man inser att one tree hill inte sänds ikväll är stor. när man märker att säsongen är slut vilket betyder att nästa gång one tree hill sänds så är det början av sista, allra sista säsongen, så blir man ledsen. det är värt att fälla en tår för. då åt jag och familjen glass istället. nu har jag dåligt samvete för det så jag ska träna och låta bli gym imorgon.
Imorgon ska jag till Lillänge och byta min nya skor som blev missfärgad när mamma spraya dem med inpregneringsspray. fuuu, tråkigt.
image description
image description

and then, you came back

Tjohej. Det funkar fortfarande inte att lägga upp bilder från telefonen, och bilderna jag har där får jag inte till datan för jag har sladden i lägenheten tror jag.. Good job!

Idag besökte jag världens sötaste Elias. Min lilla kusin, Ebbas lillebror. "Ojoj va liten han äj, och gullig, eller huuj?"
Jag ville ta med han hem och sen in till stan men nej, de ville behålla han lite längre.. Synd.
Nu har jag kollat på förra veckans One Tree Hill och tror ni jag blev mindre bebissjuk av det? sötisar!
Dags för lite fysik innan mat och veckans One Tree Hill.
Jag lever i ett lyckorus och imorgon ska  jag gymma.

Bus eller godis?

Hihi. Jag är så glad. Jag fick en kusin för en timme sen och jag ska ha världens bästa dag med Tarzan imorgon. Åh, vad bra det kommer bli! Vi ska gymma, sola, se föreningsfotbollen och se fotboll på tv hos vår fina vän Gustaf.

Jag saknar min familia jättemycket men på lördag tar jag bussen till mamma o träffar dem. Åh, Victoria och jag ska ha kvalitetstid!

Nu är det en hemsk film på tvn.. En man fick sina händer sönderstrimlade och som om det inte räckte så slog de in en hammare i huvudet på han, ja han dog! Fast det var inte synd om han. Han var också dum.

Som ni vet kan jag inte ladda upp bilder med bara telefonens internet, måste ansluta till nätverk.. Men tänkte ge er en bild eller två på skolan imorgon, bara för att jag är så glad. Appråpå skola så är det skolfoto imorgon, jag tänkte försöka mig på att locka håret på morgon med min dåliga plattång, får väl se hur jag kommer se ut vaa..

Sov dags! Pussar till mina fina vänner!


World Wide web

Ååh, vaknar utav världens kramp i magen.. Det blir ingen träning innan skolan, mysfrukost vid tvn istället!


This is my friend Mois

Här skulle det vara en ful bild på knäppismoa men det funkar fortfarande inte att ladda upp från mobilen, jo, om jag är på ett nätverk.. Nu är det sömn. Jag börjar 12.10 imorgon, nice!


Snyggingarna.


Trying to smile, but it's all fake

Det är svårt, för svårt.


fuck this.

Vad tänker du med?
Ena stunden är jag din söta lilla tjej och det är verkligen vi.
Nästa sekund står jag här själv, läser igenom alla sms jag har i inkorgen från dig.
Betydde de något? What are words if you really don't mean them?
Ha ett bra liv, för mig har du inget mer att göra med.

hard work

Hårt arbete lönar sig. Mina lår ömmar bara lite, min mage är heltknasigt ond. Det är tur att det inte är skola, jag klarar inte av att garva o bara därför är pappa och victoria på värsta humöret o ska brottas i soffan. Det är sånt vi gör på helgerna i Oviken, japp! Det slutar alltid med att alla garvar så de inte får luft, eller så får någon ont eller blir sur(victoria dååå). hehe. Jo, träningsverken håller sig inte bara i lår och mage, ryggen och armarna har faktiskt problem idag. Men jag klagar inte, detta är precis vad jag ville åstakomma. Till veckan köttar vi ännu mer Mois! (tänk mo-is(is av vatten)hihi)
Nu ska jag göra hemmagjorda köttbullar till mina fina syskon.
CARPE DIEM! (det slutet satt fint! heheee)

RSS 2.0